Karibia

Hvem har ikke drømt om Karibias krystallklare vann og stabile vær, de siste årene lekkert illustert av Johnny Depp i "Pirates of the Caribbean" filmene.

Og vet du…. DET HELE ER SANT, DET ER AKKURAT SLIK DET ER!

Når vi seiler i Grenadinene eller Jomfruøyene må man innimellom klype seg i armen. Det er virkelig slik man ser på film eller i annonser for reiser til paradiset.
Anguilla

Fantastiske strender med palmer og kokosnøtter.
Vanntemperatur på 29 og i luften 32 grader og sol, sol, sol…
Fra ankrings stedene har vi som regel tilgang til dampende partysteder, rolige restauranter og hyggelige barer. Man kan og velge å bare  være ombord og nyte at det er rolig rundt en, selv om man kan fornemme livet i land mens månen lager trolske skygger fra masten.

Denne vinteren kommer båtene over med regattaen ARC+ fra Gran Canaria og forventet ankomsttid er 28 november. SÅ etter noen dagers hvile går begge båtene OPPTUR og SUMMER STAR til Puerto Rico hvor de vil være stasjonert i vinter. Vi har lagt opp til ukesturer herfra til de spanske jomfruøyer, men har dere andre ønsker så snakke med oss så ser vi hva vi får til. En 2 ukers tur kan gå til de Spanske, Amerikanske og Britiske jomfuøyer.

Ønsker dere en lenger tur kan vi gå nedover i Karibia eller vi kan plukke dere opp et annet sted

Ruta vil velges blant følgende øyer; Grenada, Tobago Cays, St.Lucia, Martinique, Dominica, Guadeloupe, Montserrat, Antigua, Baruba, St. Kitts & Newis, St. Barths, St. Maarten og Angiulla. Vi rekker nok dessverre ikke innom alle øyene, men kan love fantastiske opplevelser. Vi tar noen lenger stopp underveis, besøker spektakulære fossefall og regnskoger, strender i verdensklasse, og bukter med så klart vann at det ser ut til å være umulig å komme inn der.

BVI er ferieparadiset  i Karibia. Korte etapper, fine vindforhold og mange steder å besøke gjør dette området til en favoritt for mange. Vi seiler til øyene Tortola, Jost van Dyke, Virgin Gorda, Anegada, Cooper Island og Norman Island. På disse øyene finner vi flere av verdens flotteste badesteder!

Vår aktuelle seilområde er i de Spanske jomfruøyer blant øyene Vieques, Culebra, Culebrita og Palominos. På en uke er dette en perfekt rundreise.

Velkommen til oss og verdens beste ferie!